Art Deco en Antiek sinds 1980

Over ons: ooit begonnen in 1980 als Antiekboerderij Krommenie, verkopen wij nu vooral Art Deco meubels, accessoires en verlichting met een toefje design. Het Hollandse Art-Deco bestaat uit het luxe en decoratieve Amsterdamse school en het moderne en strakke Haagse school.

Stefan

Dit vak is er bij eigenaar en Art Deco expert Stefan de Jong al van jongs af aan met de paplepel ingegoten. De passie, deskundigheid en het plezier is terug te zien aan de unieke stukken en persoonlijke oplossingen, adviezen zoals professionele restauratie op maat.

Al vanaf zijn 10e begon hij zijn ouders mee te helpen in de winkel. De focus lag toen vooral op klassieke antiek uit de jaren 1800 – 1900.  Ruim 30 jaar geleden begon hij voor zichzelf met grenen, later kwam de focus steeds meer te liggen op de schoonheid van Hollands Art Deco.

 

Visie

Onze visie is om niet zomaar meubels te verkopen, maar dé bestemming te zijn voor liefhebbers en verzamelaars van Art Deco. Ontdek online onze geselecteerde Art Deco collectie en geniet offline van een uitgebreid aanbod met persoonlijk advies.

winkel

Wij streven ernaar om een vooruitstrevende en invloedrijke rol te spelen in het behouden en bevorderen van de waardering voor de Art-Deco -stijl.

Onze winkel fungeert als een bron van kennis en inspiratie, waar je kunt genieten van een unieke winkelervaring en deskundig advies.